Bearbejdning af træ

Professionel bearbejdning

Hos J.L.A. Byg tilbyder vi både pladebearbejdning og bearbejdning af massiv træ. Har du en opgave, vi skal tage et kig på? Kontakt os allerede i dag og få hurtigt svar på din henvendelse.

Hos os er vi eksperter i bearbejdning af træ og tilbyder altid professionel rådgivning i forbindelse med opgaver. Vi arbejder primært med opgaver B2B, og vi har stort fokus på kvaliteten af vores arbejde. Og derudover kan vi klare stort set alle opgaver med bearbejdning af træ.
Vi tilbyder også specialløsninger i både træ og plastik, hvis du har en mere specifik opgave. Vi kan klare selv de større projekter, og du kan få lavet alt fra komponenter til et færdigt produkt.

Få præcis, hvad du leder efter

Vi følger hele tiden med i markedet og den teknologiske udvikling. Om du har behov for pladebearbejdning eller bearbejdning af massivt træ, har vi både maskinerne og kvalificeret medarbejdere til opgaven.

Sidder du med en opgave til os? Eller har du nogle spørgsmål? Du er altid velkommen til at tage kontakt på enten vores telefon: (+45) 20 49 73 72 eller vores mail: info@jlabyg.dk. Så kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 20 49 73 72 eller send en mail til info@jlabyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.