CNC Fræsning i træ og plast

Hvad er CNC?

Har du en specialopgave, hvor præcision er afgørende? Hos J.L.A. Byg kan vi tilbyde CNC-fræsning af stort set alt, du kan forestille dig.

Sidder du med tegninger til en komponent eller et færdigt produkt, du gerne vil have lavet? Så kontakt hos allerede i dag.

CNC står for Computer Numerical Control. Det betyder, at maskinen styres af CNC-programmering, så fræseren arbejder med stor præcision.

CNC bruges ofte i metalbearbejdning, men som nogle af de eneste kan vi tilbyde CNC-bearbejdning af træ og plastik. Vi er derfor også stolte af at kunne tilbyde løsningen til vores kunder.

CNC-fræsning – en stærk medspiller

Hos os holder vi altid øje med udviklingen på markedet, og vi er meget stolte af vores 5-akslet CNC-fræser. Vores CNC-fræser kan stort set alt indenfor fræsning af træ og plastik. Fræseren importerer også stort set alle filer, hvilket betyder, at vi nemt kan sikre et godt resultat med udgangspunkt i dine tegninger.
Vi lægger stor vægt på kvalitet og går op i at aflevere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Har du spørgsmål til vores CNC-fræser, eller har du en opgave til os, er du velkommen til at kontakte Søren på telefon: 20 49 73 72 eller mail: info@jlabyg.dk.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 20 49 73 72 eller send en mail til info@jlabyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.