Maskinsnedkeri

Hvad kan vi lave?

Leder du efter et maskinsnedkeri i Nordjylland? J.L.A. Byg holder til i Aalborg, og vi har dygtige og kvalificerede maskinsnedkere, der står klar til at hjælpe dig med lige den opgave, du skal have ordnet.
Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om din opgave. Du kan få fat på os på Søren telefon:  (+45) 20 49 73 72 og mail: info@jlabyg.dk

Vi laver stort set alt indenfor bearbejdning af træ og specialopgaver. Vi holder øje med udviklingen i teknologi, og vi er stolte af vores moderne maskiner.

Vores dygtige maskinsnedkere rådgiver dig også gerne i forbindelse med dine opgaver – ligegyldigt om du har en klar ide eller har brug for lidt mere vejledning. Vi er eksperter indenfor snedkeri og sørger altid for, at du er godt informeret, og at vores arbejde er flot og holdbart.

Skræddersyede løsninger

Maskinsnedkere er mest kendt for at lave køkkener, døre, vinduer, gulve og lofter, men vi laver stort set alt. Det gælder også specialopgaver som skranker, radiatorskjulere og tapasskåle.
Har du en specifik opgave, kan du trygt stole på, at vores dygtige medarbejdere kan fremstille lige dét, du gerne vil have. Og vi tilbyder høj kvalitet til fornuftige priser.

Til erhverv

Har din virksomhed brug for snedkerarbejde eller bearbejdning af træ? Vi kan lave stort set alt fra komponenter til et helt færdigt produkt. Vi har blandt andet vores moderne 5-akslet CNC-fræser og kan derfor arbejde med stor præcision i både træ og plastik.
Ring til os i dag for at høre mere om vores B2B-opgaver, og hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Ingen opgaver er ens. Hvis du sidder med spørgsmål eller en opgave, kan du altid kontakte os. På den måde kan vi bedst muligt hjælpe dig på rette vej med netop dit projekt.

Ring til Søren på telefon (+45) 20 49 73 72 eller send en mail til info@jlabyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.